xComfort Bridge

En superenkel vei til et smarthus for din kunde! xComfort Bridge krever minimalt av din tid for montering, og kommer ferdig programmert med trykknapp og dimmeaktuator.

Startpakken Wireless Dim All

Startpakken kommer ferdig programmert med enkel trykknapp og universal dimme-aktuator. Denne dimmer alle dim-bare lyskilder, helt trådløst! Fleksibel montering med trådløs trykknapp. Det gjør monteringen enkel og rask, det tar kun få minutter. Startpakken xComfort Wireless Dim All er ditt første steg til et smarthus.

xComfortWirelessDimallStarterkit image

xComfort Bridge

Dette er den nye og smarte kontrollen for lys-styring, gjennom en DIY app (do it yourself app). xComfort Bridge gjør deg til en installasjons-ekspert, enten du er en ny eller erfaren xComfort-installatør! Du trenger verken kunnskaper om programmering eller noe form for programvare. Det gjør veien til et smartere hjem enda kortere.

Alt du trenger å gjøre er å installere en av våre forhåndsprogrammerte Go Wireless-pakker, dimme-aktuatorer eller bryte-aktuatorer. Deretter fullfører du installeringen ved å gå igjennom konfigurasjonen i appen. En raskt, enkel og fleksibel prosess.

Du kan bruke appen til å konfigurere eller kontrollere lysene trådløst på enhetsnivå, sonenivå, via scener eller ved hjelp av astro-funksjonen. Scener, rom og enheter endres og justeres enkelt i appen.

Den nye DIY-programmeringen lar deg legge til nye, smarte LED-dimmere, brytere og pluggbare aktuatorer. Du kan enkelt skanne dem inn med strekkode – med en smarttelefon eller nettbrett – eller oppdage nye enheter via appen og mode-knapp på aktuator.

XcomfortBridgeEaton

xComfort Bridge er den raske løsningen for å administrere ditt smarte hjem, på en måte som er enkel, skalerbar og fremtidsrettet.