Den smarte montørfavoritten

Zaptec Go lader alle elbiler og er en av markedets minste 22 kW-ladere. Den er designet og utviklet i Norge med topp sikkerhetsstandarder og sertifiseringer, testvinner hos NAF og leveres med hele 5 års garanti.

Sikker og lettmontert elbillader

Zaptec Go
Ladeboksen er utstyrt med smarte funksjoner som smartlading i Eco Mode som lader når strømprisen er lavest, funksjonsbelyst stikkontakt og lading via RFID-brikke.
Brukeren får kontroll og oversikt i en praktisk app.

Med 60 % færre deler enn andre ladere, installeres Zaptec Go svært raskt og enkelt hvor som helst i garasjen eller på husveggen. Den enkle installasjonen gjør den perfekt for private garasjer og parkeringsplasser ved ene- og fritidsboliger, med muligheten til å installere opptil tre ladere i
samme hus.

Når laderen først er montert, er den alltid tilkoblet wifi eller 4G LTE-M og oppdaterer seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene under lading.

Kommer i 6 forskjellige farger.

Onn mnd tema april 2024 elbil Zaptec kun bilde2

Egenskaper:
• Kompatibel med alle elbiler
• Smartlading med Eco Mode
• Automatiske oppdateringer med wifi og 4G
• Oppfyller alle sikkerhetskrav, best i test hos NAF
• Enkel installasjon og minimalt vedlikehold

Onn mnd tema april 2024 elbil Zaptec kun bilde3

Egenskaper:
• Skalér raskt fra en til 1000+ ladestasjoner
• Fasebalansering sikrer optimal utnyttelse av strømmen
• Kommunikasjon og oppdateringer via 4G, wifi og PLC
• 5 års garanti, og forventet brukstid på mer enn 10 år
• Støtte for Plug & Charge (ISO15118)
• Designet og utviklet i Norge, for norske forhold

For borettslag og sameie

Zaptec Pro med bakplate
Zaptec Pro er en pålitelig og effektiv elbillader med ladeeffekt opptil 22 kW, som er skreddersydd for borettslag og sameier. Laderen utnytter den tilgjengelige strømmen på en optimal måte, så man kan lade flere elbiler samtidig
med raskere hastighet.

Bakplaten gjør det enkelt å installere laderen, og å legge til flere når flere beboere skaffer seg elbil. Den patenterte dynamiske fasebalanseringen optimaliserer også utnyttelse av strømmen på tvers av fasene, som sikrer maksimal utnyttelse og stabilitet.

Sikkerheten er godt ivaretatt med tredjepartstesting hos tyske TÜV Süd. Laderne overvåkes kontinuerlig med varmesensor, og alle laderne har integrerte sikringer og innebygd jordfeilvern type B.

Støtte for Plug & Charge og mulig integrasjon med flere ulike betalingsløsninger som Charge365.

Lading med lastbalansering

Zaptec Sense gir enda smartere lading med lastbalansering. Lad raskere, og flere biler samtidig, uten å risikere overbelastning av hovedsikringen og strømbrudd.
Dette bidrar til enda bedre utnyttelse av strømmen og reduserer dyre effekttopper.

Zaptec Sense installeres enkelt i sikringsskapet med Zaptec-appen, og fungerer på alle boliger, næringsbygg og borettslag.

Onn mnd tema april 2024 elbil Zaptec kun bilde5