Beskytt elektronisk utstyr med en UPS

2 minutter|28/2/2024

Et strømbrudd kan være kritisk. UPS-enheter gir kundene dine den nødvendige beskyttelsen mot avbrudd og skade på elektronisk utstyr.


– Det blir stadig viktigere å være forberedt på strømbrudd, enten du er en privatperson, bedrift eller en offentlig virksomhet, sier Julie Frosterød, Inside Sales Specialist i Schneider Electric.

For enhver virksomhet kan det være kritisk å miste strømmen midt i den travleste tiden av døgnet. Det kan føre til at kundene ikke får betalt, eller det kan påvirke bestillingssystemer, lagersystemer, medisinske journaler og andre viktige funksjoner. For privatpersoner kan strømbrudd og forstyrrelser føre til at smart-funksjoner eller alarmer i boligen kobles ut.

Kan kobles mot toppsystemer

Easy UPS-serien fra Schneider Electric bidrar til å sikre en pålitelig strømtilførsel ved strømbrudd, og beskytter elektronisk utstyr mot ujevnheter i strømnettet, lynnedslag og maskinfeil. UPS i Easy-serien kan kobles mot toppsystemer og dataplattformer. Slik blir det enkelt å monitorere drift og sørge for preventivt vedlikehold.

Informer om fordelene med UPS

– Det er ikke alltid kunden ber om UPS selv, men elektrikeren bør sørge for å presentere fordelene for kunden. En fornøyd kunde kommer ofte tilbake. I tillegg er UPS-batterier en forbruksvare som må byttes ut med jevne mellomrom. UPS-løsningen gir derfor gode muligheter, både for mer-salg og et langvarig kundeforhold, sier Julie.

Lanserer Easy UPS Li-Ion

Bærekraftige alternativer blir stadig mer etterspurt i markedet. Nå lanserer Schneider Electric Easy UPS Litium 1-3 kVA.

Litium er noe dyrere i anskaffelse, men kostnaden forsvarer seg gjennom lengre leve-og garantitid:

– Denne typen UPS har Litium-batterier og det er ikke behov for utskiftning av batteriet før etter garantitiden. Sammenlignet med et standard blybatteri som har 3 til 5 års levetid, vil et Litium-batteri normalt har en forventet levetid på mellom 8 til 10 år, forteller Julie.

Easy-serien er spesielt utviklet for elektrikere

Schneider Electric er en av verdens ledende leverandører av UPS-enheter. Easy UPS-serien, som er spesielt utviklet for elektrikere, er et sikkert valg for hjem, arbeidsplasser og næringslokaler. Serien er tilgjengelig hos Onninen, og det er enkelt å finne de rette produktene i serien.

Onntime artikkel Schneider EasyUPS 2
NYHET: Schneider Electric lanserer nå Easy Li-Ion UPS i 1, 2 og 3 kVA, i både tårn og rack. Litium-batteriet er et mer bærekraftig alternativ til det tradisjonelle blybatteriet.