Thorsman TEK 123 kanalsystem i sort

2 minutter|17/10/2023

Nå kommer endelig det anerkjente kanalsystemet Thorsman F80 TEK fra Schneider Electric i stilren svart farge.

Thorsman F80 TEK kanalsystem har lenge vært en favoritt blant norske installatører. Nå kommer det endelig med moderne svart overflate, som matcher den voksende trenden med sort interiørdesign, lysarmaturer og installasjonsmateriell.

Dette gir en stilren løsning for å få elektrisitet, data og multimedia inn via tak, vegger og gulv i moderne miljøer som kontor og andre offentlige miljøer.

Solide og fremtidssikre

Kanalsystemet Thorsman i sort farge har alle de samme gode egenskapene som de øvrige Thorsman-produktene. Kanalsystemet inneholder et bredt spekter av produkter som tilbyr løsninger for mange forskjellige typer installasjoner.

Alle produktene har en elegant tilkoblingsdistribusjon og solid konstruksjon som er spesielt utformet med tanke på god holdbarhet. Produktene er også fremtidssikre med c/c 60 standard enheter som monteres enkelt med tilpasset boks (Mib).

Artikkelbilde Schneider Thorsman-TEK-123 1
HVIT ELLER SORT: Thorsman TEK 123 i sort farge passer godt inn i moderne miljøer.

Tre nøkkelfordeler

Her er tre av de viktigste fordelene Thorsman TEK-kanaler gir deg som installatør.

Tidsbesparende: Thorsman TEK-kanaler har innovative snap-on-kontakter som gir en svært rask og enkel installasjon. Dette systemet hjelper deg med å redusere monteringstiden samtidig som du er garantert sikker passform. Med den nye Wago-adapteren kan du spare enda mer tid.

Allsidighet: Det omfattende utvalget av tilbehør gjør det mulig med skalerbare løsninger for mange forskjellige bruksområder. Du får solide og fleksible installasjoner, og Thorsman Tek har også gode løsninger for krevende rom med mange hindringer.

Estetikk: Den nye elegante svarte utførelsen passer perfekt til trenden med sort interiør, elektriske apparater, belysningsarmaturer og installasjonsmateriell. Det gir rommene et raffinert preg som egner seg utmerket der hvor kunden er opptatt av stil og estetikk.