Komfortabelt verneutstyr fra 3M

4 minutter|21/5/2024

3M tilbyr kvalitetssikkert og fleksibelt verneutstyr som hørselsvern, hjelm og støvmaske.

Som elektriker er trygghet på arbeidsplassen avgjørende, og riktig verneutstyr kan gjøre en betydelig forskjell. I sortimentet til 3M finner du avansert utstyr som gir sikkerhet, komfort og en enklere arbeidshverdag i støyfylte arbeidsomgivelser.

Headset MRX21A1WS7

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV er drevet av solceller, og lader seg selv opp ved hjelp av fotovoltaisk kraft. Dette Bluetooth® MultiPoint-headsettet har også støyreduserende boom-mikrofon for klar taleoverføring i bråkete omgivelser.

Via en mobilapp kan headsettet settes opp og justeres enkelt etter dine preferanser.

Headsettet beskytter godt mot skadelig støy mens du jobber, samtidig som den nivåavhengige funksjonen for omgivelseslytting lar deg være oppmerksom på omgivelsene. Du kan også enkelt motta og foreta telefonsamtaler med begge hender frie slik at du slipper å avbryte arbeidet.

Headset WS Alert X App med hodebøyle eller hjelmfeste

For elektrikere som trenger å holde seg tilkoblet mens de arbeider, er 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ X Headset et must. Dette Bluetooth®-headsettet kommer med en støydempende boom-mikrofon, og du kan koble deg til mobiltelefonen for handsfree-samtaler og streaming selv i støyende omgivelser.

Med den nivåavhengige funksjonen for omgivelseslytting kan du være oppmerksom på omgivelsene dine samtidig som du beskytter hørselen din. Headsettet kan også synkroniseres med en mobilapp slik at du enkelt kan sette opp og justere det etter dine preferanser.

Hørselvernet kommer i to modeller: hodebøyle eller vernehjelmfeste

Støvmaske 9332+GEN3 FFP3 m/ventil

3M™ Aura™ Støvmaske 9312+Gen3 er tredje generasjon av den bestselgende støvmasken. Det sammenleggbare designet med tre paneler gir komfortabel og pålitelig klasse FFP3-beskyttelse i farlige arbeidsmiljøer.

Støvmasken er konstruert av 3Ms avanserte elektretmateriale, som gir lav pustemotstand og ekstra god komfort. 3M™ Cool Flow™-komfortventil åpner seg lettere, og holder seg åpen lenger slik at mer varm utåndet luft slippes ut. Masken har også en myk og komfortabel nesepute, og det perforerte buede øvre panelet reduserer duggdannelse på briller.

Klaffene på det øvre og nedre panelet gir en brukervennlig og justerbar maske, og integrert nesebøyle sørger for at masken passer til ulike ansiktsformer. De fargekodede hodestrikkene gjør masken mer slitesterk og lar deg raskt identifisere beskyttelsesnivået: rødt for FFP3 (NBF 50).

3M™ Safe Guard™ Produktautentiseringsprosess gjør at du alltid kan være trygg på at du bruker et originalt 3M produkt.

Masken er kompatibel med verneprodukter fra 3M.

3M™ Aura™ Støvmaske med ventil

3M™ Aura™ Støvmaske i 9300+Gen3-serien er tredje generasjon av den bestselgende 3M™ Aura™ flatfoldede støvmasken.

Det unike designet med tre paneler og integrert nesebøyle sikrer en god passform for forskjellige ansiktsformer, mens 3M avanserte elektretmateriale sørger for lav pustemotstand og god komfort.

Med 3M™ Cool Flow™-komfortventil får du bedre luftsirkulasjon, og innovative klaffer gjør masken enkel å ta på og tilpasse.

Fargekodede hodestrikker gjør masken mer slitesterk og lar deg raskt identifisere beskyttelsesnivået: blått for FFP2 (NBF 12) og rødt for FFP3 (NBF 50). Det myke neseskummet føles behagelig mot huden, og det perforerte, buede øvre panelet reduserer duggdannelse på briller og gjør masken kompatibel med vernebriller fra 3M.

Vernehjelm X5014V-CE SF HiViz ventilert refleks

3M™ SecureFit™ X5000 er en ventilert klatre- og vernehjelm som egner seg for arbeid i høyden og generelle bruksområder i industrien.

Hjelmen har et velgersystem med fire innstillingsmuligheter i hakestroppen. Denne funksjonen gjør det mulig å veksle mellom sertifiseringsstandardene EN 397 og EN 12492, avhengig av sikkerhetskravene på arbeidsplassen.

Designet er inspirert av klatrehjelmer. Hjelmen kommer uten brem slik at synsfeltet er fritt oppover, og har seks ulike innstillinger slik at den kan justeres etter ulike hodefasonger. 3M-patentert Pressure Diffusion-teknologi reduserer trykket mot pannen med opptil 20 %.

Reflekterende 3M™ Scotchlite-materiale øker synligheten under dårlige lysforhold, og en egenutviklet UVicator™-indikator skifter farge fra rødt til hvitt når hjelmen må skiftes ut etter for mye UV-lys.

Hjelmen kan kombineres med flere forskjellige visir, øreklokker og annet tilbehør fra 3M.

3M SecureFit X5001VE-CE Vernehjelm

Denne hjelmen gir pålitelig og sikker beskyttelse for arbeid i høyden, bygg og anlegg og generell industri. Den har et moderne design inspirert av klatrehjelmer, og er uten brem så den ikke blokkerer synsfeltet ditt oppover.

Hjelmen har seks innstillingsmuligheter for høyde og passform, slik at den passer til ulike hodeformer og størrelser.

Den har også et velgersystem med fire innstillingsmuligheter i hakestroppen for å veksle mellom sertifiseringsstandardene EN 397 (industrielle vernehjelmer) og EN 12492 (hjelmer for klatrere), avhengig av sikkerhetskravene på arbeidsplassen.

Den patenterte 3M™ Pressure Diffusion-teknologien reduserer trykket mot pannen med opptil 20 %, og den har en UVicator™-indikator som skifter farge fra rødt til hvitt for å varsle når det er på tide å bytte ut hjelmen på grunn av UV-eksponering.

Hjelmen kan kombineres med flere forskjellige visir, øreklokker og annet tilbehør fra 3M. Den oppfyller også kravene i EN 50365 1000 Vac.