LIYCY og LIHCH - Fargekodet signalkabel fra Elis Elektro

1 minutter|13/10/2023

LIYCY og LIHCH er fargekodede signalkabler fra Elis Elektro. LIYCY kommer i flammehemmende PVC-materiale, og LIHCH er den halogenfrie varianten.

LIYCY fra Elis Elektro er en fargekodet koblingskabel/signalkabel. Den har flettet kobberskjerm (75 % dekning), og er konstruert av selvslukkende og flammehemmende PVC-materiale som øker brannsikkerheten.

LIYCY kommer også i en halogenfri variant, som heter LIHCH.

Kabelen er robust og solid, og samtidig enkel å jobbe med. Den har revolverte ledere, flettet fortinnet kobberskjerm og grå ytterkappe. Lederne er fargekodet i henhold til DIN 47100.

Artikkel ElisElektro Signalkabel 1
FARGEKODET: Signalkabelen er fargekodet i henhold til DIN 47100

Mange bruksområder

Den allsidige kabelen fra Elis Elektro kan benyttes i både tørre, fuktige og våte rom innendørs. Ved standard romtemperatur er kabelen bestandig mot flere oljetyper og andre kjemikalier.

Denne kabelen er et naturlig valg for blant annet signalanlegg, dataanlegg og PLS. Den egner seg også godt til bruk i alarmsystemer, høyttaleranlegg, toveiskommunikasjon og andre elektronikk-applikasjoner til styreskap og pulter hvor man trenger en skjermet signalkabel.

LIYCY-kabelen kan også leveres som LIYCY-JZ (tallkodet med gulgrønn jordleder) og LIYCY-TP (fargekodet og parvis tvunnet).