R&Mfreenet – LAN-løsningen som dekker alle behov

4 minutter|12/3/2023

Med en strukturert kablingsløsning fra R&M blir det enkelt å bygge, drive og vedlikeholde IT-infrastrukturen i kundens lokaler.

Kablingssystemet R&Mfreenet tilbyr en komplett kvalitetsløsning, uavhengig av størrelsen på prosjektet ditt. Det tar også brukervennlighet og enkel installasjon til neste nivå. Alle produktene er applikasjonsnøytrale og kan håndtere nåværende og fremtidige overføringsprotokoller.

R&Mfreenet er designet for å være den beste løsningen i klassen, og overgår dermed alle tilsvarende relevante generiske kablingsstandarder.

Ett system dekker alle LAN-behov

R&Mfreenet er et åpent, modulært kablingssystem som gir pålitelige LAN-nettverk med fiberoptiske kabler eller kobberkabler. Uansett hvor og hvordan lokalnettverket brukes, og uansett størrelse, er R&Mfreenet den enkle, raske og pålitelige løsningen som dekker alle behov for strukturert kabling. Komponentene er designet for å fungere optimalt sammen og gi eksepsjonell systemytelse.

Enkel installasjon

Med R&Mfreenet kan du konfigurere en komplett og pålitelig kvalitetsløsning, som i tillegg er ekstra brukervennlig og enkel å installere. Valgfrie spesielle funksjoner kan legges til for å skreddersy systemet etter sluttbrukerens og operatørens behov. Kvaliteten og påliteligheten til R&Ms strukturert kablingssystem kombinert med tilleggsfunksjonene som hjelper operatører med å minimere håndteringsfeil, reduserer faren for nedetid i nettverket.

Kontinuitet og kundefokus

R&Ms Qualified Partners Program (QPP) gjør det mulig å tilby sluttkunder langsiktige system- og applikasjonsgarantier. Velkjente offentlige og private nettverksoperatører har satt sin lit til R&Ms ekspertise innen strukturert LAN-kabling i flere tiår. Deres tillit er basert på sofistikerte, smart kablingsløsninger og den ubegrensede støtten R&M gir kundene sine.

Disse retningslinjene er en integrert del av garantiprogrammet til R&Mfreenet. De er designet for å ta hensyn til den økte kompleksiteten til godkjent testing, og forenkle feltmålinger i R&Mfreenet-systemer.

De er også utformet for å hjelpe installatører, prosjektledere og planleggere med å sette opp svært pålitelige og ekstremt kraftige passive nettverk som er kompatible med standardene.

Utvidet garanti og produktsertifisering

R&M tilbyr et av de mest omfattende garantiprogrammene innen strukturert kabling i henhold til EN 50173, ISO/IEC 11801 og TIA 568. Garantiprogrammet omfatter alle nødvendige nøkkelelementer for en kvalitetsløsning som gir vedvarende høy ytelse: planlegging, produktvalg, installasjon, godkjente testmålinger og driftsvedlikehold. På denne måten oppnår man en komplett løsning med et definert kvalitetsnivå.

https://www.rdm.com/services/rm-academy/

Garantiprogrammet i tre nivåer garanterer kundene at R&Ms kablingssystem fungerer feilfritt. Garantien gis av sertifiserte partnere som har fullført Qualified Partner Program (QPP).

Livslang R&Mfreenet applikasjonsgaranti

Denne garantien forutsetter at installasjonen med passive komponenter fra R&Mfreenet-systemet ble planlagt av en sertifisert designer. Det inkluderer også forpliktelsen om at alle protokollene som støttes av industristandarder, kjører i systemet gjennom hele serviceperioden, i tillegg til eventuelle nye applikasjoner som er inkludert i kategorien eller klassen retrospektivt.

En rekke av R&Ms produkter og systemer er testet og sertifisert av flere uavhengige testlaboratorier. Du finner tredjepartssertifikater online på www.rdm.com.

5 års R&Mfreenet produktgaranti

Dette garanterer at R&Mfreenet passive komponenter fungerer feilfritt gjennom hele garantiperioden og overgår kravene fastsatt av relevante kablingsstandarder.
Denne garantien er tilgjengelig for alle kunder som bruker R&Mfreenet passive komponenter.

25 års R&Mfreenet systemgaranti

Garantien dekker hele kablingssystemet R&Mfreenet og beskytter kunden i tilfelle komponentfeil og installasjonsproblemer.

Garantien gjelder dersom installasjonen utelukkende består av R&Mfreenet passive komponenter, og hele installasjonen er utført av en R&Mfreenet-sertifisert installasjonsleder (eller en høyere instans opplært i QPP).

Artikkelbilde R&M LAN Garanti

Remote Power Kategorier

(RP1 – RP3)

De remote power kategoriene som ble introdusert i standardene på slutten av 2020, omhandler temperaturøkningen i kabelbunter som følge av kraftoverføring langs disse linjene.

Med RP1, laveste kategori, antas det at gjennomsnittlig strømbelastning i bunten er så lav at det ikke er å forvente negative effekter fra oppvarming. Tillatt strømbelastning kan imidlertid føre til begrensninger i driften av kablingen.

RP3-kategorien, derimot, tillater ubegrenset drift av alle PoE-enheter opp til 90W. For dette må virkningene av temperaturøkningen tas i betraktning i planleggingsfasen. Kabling av RP3-kategori anbefales i
EN 50173-serien og et obligatorisk krav i ISO/IEC 11801-serien av standarder.

Dokumentasjonskrav freenet
DOKUMENTASJONSKRAV for remote power kategorier i standard kompatible kablingsinstallasjoner.

PoE kalkulator

Med PoE-kalkulatoren, gir R&M planleggere et verktøy som lar dem utvikle planleggingsforholdene for å nå ulike RP-kategorier og dokumentere dem transparent for senere bruk.

R&M er sammen med sine QPP-partnere den første kablingsleverandøren som har mulighet til å rapportere til sluttkunden både overføringsklassen og fjernstrømkategorien på garantisertifikatene.

Bilde freenet

Tabell freenet

tabell støtte for PoE
KORRELASJON mellom remote power categories og 100% støtte for PoE-applikasjoner.

Aktuelle produkter