Nye, høyhastighets lastomkoblere opptil 630 A

2 minutter|21/6/2023

Schneider Electric lanserer nå neste trinn i serien TransferPacT Automatic, ny generasjon automatiske lastomkoblere (ATSE) i området 200 til 630 A.


De nye automatiske lastomkoblerne fra Schneider Electric - utviklet som kompakte alt i ett-produkter - gir plassbesparelse samt rask og enkel montering og idriftsettelse. Omkoblerne sørger for driftssikkerhet og pålitelig tilgang til elektrisitet, derfor passer de perfekt til alle applikasjoner hvor strømtilgjengelighet er et must, som sykehus, datasentre, landbaserte akvakulturanlegg, vei og bane samt andre kritiske anlegg.

Krevende anlegg

TransferPacT ATSE er designet og testet i henhold til IEC 60947-6-1 klasse PC. Det betyr at de oppfyller kravene for funksjon og omkoblingstid for de mest krevende anlegg med hensyn til nedetid. Takket være innovativ og pålitelig teknologi gjøres omkoblingen på mindre enn 500 millisekunder.
Samtidig er det lagt vekt på kompakt og robust design, hvilket sørger for pålitelig drift i både tøffe og aggressive miljøer, og under store variasjoner i temperatur, fra -25°C til +70°C.

Fleksibilitet og skalerbarhet

De nye lastomkoblerne kommer i to varianter, som Automatic og Activ Automatic. TransferPacT Automatic er rask å stille inn og byr på tydelig visualisering ved hjelp av manuelle hjul. TransferPacT Active Automatic kan stilles inn raskt takket være et lett synlig grensesnitt. TransferPacT Active Automatic har mer omfattende funksjonalitet; er nett-tilkoblet og gir muligheten for å utvide til en ekstern HMI fra Schneider Electric.

Alt i ett-produkter

TransferPacT Automatic lastomkoblerne inneholder både lastbryter, motor og omkoblerautomatikk, DSP (Digital Signal Processing) og sensorledning. I tillegg leveres varianter uten automatikk for bruk i tilfeller hvor det skal benyttes annen parts automatikk.

Med TransferPacT Automatic ATS er det mulig å utvide eller endre funksjoner etter hvordan behovet endres. Dette gjøres ved å legge til eller skifte ut funksjonsmoduler, hvor oppgraderinger gjøre under drift uten strømavbrudd.
TransferPacT ATSE dekker behovene i anlegg for 220 – 440 V AC, og kommer i 2-,3-,4-polet utførelse.

30 % raskere installasjon og cybersikkerhet

Den kompakte alt-i-ett utformingen gjør at det kan spares inntil 30 prosent tid på installasjon og idriftsetting. Risikoen for montasjefeil reduseres også takket være det at alt er ferdig koblet og testet.