Vilt, vakkert og vått!

Enda en norgesferie står på trappene - hvor går turen i år? Skog eller sjø? Fjell eller dal? Uansett hva du planlegger har vi noen gode kjøp som kan være fine å ha med.

hage

Hageferie

Hagekos skaper gode ferieminner for store og små. Stell planter og plen, eller ta et spadetak og røsk opp den hekken du har irritert deg over i flere år.

Kveldsstemningen får du fra SG Armaturen med de kule utelysene Moon, naboen kommer til å spørre hvor du har fått tak i dem.

TIPS: Lag din egen vannsklie. Alt du trenger er 1-2 store presenninger. Legg dem på plenen, gjerne i en slak nedoverbakke og fest vannslangen på toppen. Så er det bare å finne frem badeshortsen fra i fjor.

hytte

Hytteferie

Din egen hytte, naboens hytte, eller hytta til svigers? Ikke noe er mer sommer enn avslappende dager på hytta. Hold på den gode stemningen gjennom ferien med rett utstyr.

  • Ekstra lader – ikke la telefoner og nettbrett bli tomme for strøm.
  • Radio – sommermusikk uansett hvor i landet du er.

TIPS: Spenn en lastestropp mellom to trær og lag dere ei line – hvor god er balansen?

bilferie

Bilferie

Ut på tur, aldri sur. I alle fall ikke dersom man holder god stemningen hele veien. Sørg for at du har en lader i bilen til alle elektroniske duppedingser – for hele familien. Og er du lei de få FM-stasjonene som er igjen på det gamle nettet, er det på tide å plugge inn en DAB-adapter i bilen.

Sikkerhet er viktig.
Sørg for riktig sikring av last med lastestropper. Termokoppen holder kaffen varm og god, mil etter mil. Og skulle noen være uheldig å klemme fingeren i døra, er det godt å ha en solid førstehjelpspakke innen rekkevidde.

campingferie

Campingferie

Ingen hytte og lite fristende med bilferie? Da er en campingferie midt i blinken. Med en PROF presenning og litt solid tau kan du ta en Lars Monsen og enkelt lage din egen gapahuk. Fyll termosen med deilig kokekaffe og sett i vei på tur!

Kjedelig sier du? Her er noen forslag for store og små:

  • Ta med en lykt på kveldstur i skumringen og kikk etter flaggermus, eller andre nattaktive dyr
  • Lær ungene å spikke med kniv
  • Barkebåt-race – hvem lager vinnerbåten?

Sommeren er i boks med Onninen
Ikke nettbruker enda?