Trygg og snøfri adkomst

Mange ønsker seg snøfri innkjørsel, inngangsparti eller gangvei. Med denne kampanjen fra Nexans og CTM Lyng får du alt du trenger for å installere pålitelig snøsmeltingsanlegg utendørs.

Velg mellom DEFROST SNOW varmekabel for utendørs bruk og SNOWMAT ferdige varmekabelmatter fra Nexans, kombiner med snøsmeltesensor eller bakkeføler fra CTM Lyng – og gled kundene dine med snøfri adkomst i vinter.

Finn det produktet som passer til ditt prosjekt, enten det er snakk om installasjon i varm asfalt, i betong, under belegningsstein eller heller. Velg også om det skal installeres kun i hjulspor, i en trapp, i gangpartier eller større arealer som en hel innkjørsel eller gårdsplass.

DEFROST SNOW - den ideelle varmekabelen for snøsmelting

CTM Lyng tilbyr effektiv snøsmeltestyring som sørger for at varmekabelen kun er på når det trengs smelting. Snøsensor eller bakkeføler registrerer overflatetemperatur og fuktighet (snø) på bakken.
Sensoren plasseres mellom varmekabelstrengene.

Styringsenheten har innstillinger for temperatur, føler, maks på-tid, settpunkt fukt, ettervarme, takrennefunksjon og mere.

Sensor og bakkeføler fra CTM Lyng

SNOWMAT

DEFROST eller SNOWMAT

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert skjult skjøt med 10 m kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper, osv. Ved bruk av helautomatisk styring, bør effekten ligge i området 300-400 W/m². DEFROST SNOW er en frilagt varmekabel, og kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 °C.

Som alternativ kan SNOWMAT® benyttes, som er ideell for rask og kostnadseffektiv installasjon av snøsmelteanlegg i utendørsarealer som oppkjørsler, gårdsplasser etc. SNOWMAT® kommer på ferdige matter (glassfiberforsterket plastnett), med bredde på 0,4 m for hjulspor og 0,8 m for større arealer, og med 10 m kald tilleder. Flateeffekten for SNOWMAT® er 300 W/m², og den kan benyttes under asfalt, betong, heller eller stein.