Alt-i-ett WiFi-termostat fra Micro Matic

3 minutter|16/3/2023

Microtemp WiFi MWD5 er en allsidig og sikker termostat som installeres med 5 kjappe klikk.


Microtemp WiFi MWD5 er en allsidig urtermostat som egner seg for boliger og hytter. Den har en 2-polet bryter som kan styre en last inntil 3600 W, og dobbelt følersystem. I tillegg er den utstyrt med spareprogram og en rekke andre nyttige funksjoner.

MWD5 installeres raskt og enkelt, og er klar til bruk etter bare 5 trykk. Termostaten kan fjernstyres med app eller integreres med stemmestyring dersom brukeren ønsker det.

Allsidig og sikker

MWD5 er kompatibel med en rekke følere, som gulvføler, innebygd føler og ekstern romføler. Takket være det doble følersystemet kan man regulere romtemperatur og minimum- og maksimumsbegrensning av gulvtemperaturen. Dermed egner den seg godt for de fleste typer gulv, inkludert parkett, flis- og steingulv.

For ekstra beskyttelse mot elektrisk støt og brann, har termostaten galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets. Den består også av selvslukkende og halogenfri plast.

Onntime MicroMatic 3

Redusert klimaavtrykk

Microtemp MWD5 innfrir økodesignkravene og har flere nyttige funksjoner som både reduserer brukerens strømkostnader og sparer miljøet. Den har et fabrikkinnstilt spareprogram med inntil seks hendelser per døgn. Termostaten har også en adaptiv lærefunksjon og «Åpent vindu»-funksjon som hindrer overkompensering av varme mens man lufter.

Nå kommer også Microtemp MWD5 i mer miljøvennlig emballasje laget av FSC-sertifisert papp. Størrelsen på eskene er halvert slik at man bruker mindre papp, og reduserer antall transporter ettersom man får flere produkter på en pall. Man har i tillegg fjernet plastvinduet, som både reduserer plastmengden og gjør eskene enklere å resirkulere.

Termostaten i svart matt leveres også uten ramme, da den ofte installeres i flerhullsrammer eller andre rammedesign. Bare på dette produktet sparer man omkring 80 kg plast i året ved å kutte plastvindu og plastramme.

Rask 5-klikks installasjon

MWD5 monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. Termostaten har lett tilgjengelig klemmerekke, er svært enkel å montere og bygger bare 22 mm inn i veggboks.

Etter at strøm og føler er koblet til, gjenstår det bare 5 klikk – du bekrefter land, språk, dato, klokkeslett og gulvtype – og termostaten er ferdig innstilt for spareprogram. Tilkobling til WiFi gjøres via push-button WPS eller manuelt.
Termostaten er også veldig brukervennlig med stor berøringsskjerm i farger og norsk meny.

I appen kan brukeren gruppere termostater i soner, tilpasse spareprogrammet, sette på feriemodus eller frostsikring og overstyre spareprogrammet midlertidig med «boost», «komfort» eller «øko».

Microtemp MWD5 støtter også stemmestyring via Google Assistant, og kan integreres med andre kompatible produkter som panelovner, varmepumper og belysning slik at brukeren kan styre alt fra én og samme app.

Termostaten kommer i hvit eller matt sort, og kan kombineres med designrammer fra Gira.

Onntime MicroMatic 2

Gira rammer