Branntetting som tåler tøffe arbeidsmiljø!

1 minutter|20/1/2023

FLEX BLANKET SYSTEM fra FireSeal er en komplett branntettingssats som er både elastisk og slitesterk. Den gir en fleksibel tetting som tåler høye temperaturer, kraftige vibrasjoner og bevegelser uten å sprekke, deformere eller løsne.


Systemet kan brukes i små- og middels store åpninger for kabler, metallrør og ventilasjonskanaler og har god aldersbestandighet. Systemet finnes i komplette letthåndterlige satser som enkelt monteres uten spesialverktøy.

FLEX BLANKET SYSTEM inneholder 2 stk. 0,310 l patroner Flex (FSS 3000), 1 rull Blanket (100x2300x25mm), 3 stk. Branntettingsetiketter, Blanket til bunnmateriale og installasjonsinstruksjon. Totalt materiell til ca. 5 dm2 tettingsflate.

Onntime artikkelbilde FireSeal 1
Flex Blanket System: branntett helt uten spesialverktøy

Jonny Gustavsson, Insulation Development Manager ved Bilfinger, har brukt FireSeal siden 1983 og forteller at de har mange gode produkter som i tillegg er enkle å jobbe med.

Svenske FireSeal ble opprettet for 40 år siden på oppdrag av den svenske regjeringen, for å branntette de svenske kjernekraftverkene. Siden da har FireSeal utviklet to sektorer hvorav den ene er byggesektoren i Norge og Sverige. De leverer produkter til elektrikere, rørleggere og isolasjonsmontører og brukes blant annet ved Ringhals kjernekraftverk.

Mer fra FireSeal