Full kontroll over hjemmet med xComfort – nå også med smart lekkasjestopper

2 minutter|20/3/2024

Smarthusløsningen xComfort gir kunden full kontroll over hjemmet. Styr alt enkelt gjennom xComfort Bridge, og legg til smart tilbehør som lekkasjestopperen xComfort LeakageStop.

xComfort fra Eaton er et enkelt smarthussystem som er lett å tilpasse kundens behov. Det styres enkelt via trådløse brytere eller en app til smarttelefonen, og kan brukes til alt fra oppgradering av eksisterende installasjon, til påbygg, renovering og oppussingsprosjekter, samt komplette nybygg.

Gjennom xComfort Bridge kan brukeren styre alt fra belysning, oppvarming, solskjerming og sikkerhetsprodukter. Nå kan man også legge til den robuste og smarte lekkasjestopperen xComfort LeakageStop som beskytter mot vannlekkasje.

Onntime artikkelbilde Eaton xComfort 2
BRUKERVENNLIG: Lekkasjestopperen kan styres med trådløs bryter eller gjennom app.

Mer funksjonalitet med Bridge

Ved å integrere xComfort-komponentene med smarthuben xComfort Bridge, får brukeren bedre kontroll og økt funksjonalitet.

Det kreves ingen abonnement til xComfort Bridge, og all programmering kan gjøres via appen. Systemet har et enkelt oppsett hvor alt man trenger er strøm, kablet internett og en ruter. Deretter kan brukeren styre og fjernstyre alle komponenter og funksjoner via appen, og integrere med tredjepartsløsninger som Amazon Alexa og Google Home for stemmestyring.

Når man kombinerer LeakageStop med xComfort Bridge, åpner det opp for en rekke nye smarte funksjoner, som å programmere vannstyringen til scener, brytere og timere. Ved å bruke LeakageStop sammen med xComfort Bridge får man også en gratis sikkerhetskopi lagret i skytjenesten til Eaton. Dette gir en ekstra trygghet og dokumentasjon av anlegget.

Onntime artikkelbilde Eaton xComfort 1
ØKT FUNKSJONALITET: xComfort Bridge gir enklere installasjon og ekstra funksjoner.

Detaljert varsling på telefon

Når man integrerer xComfort-komponenter med Bridge, får brukeren også varslinger på telefon. Da stopper ikke bare LeakageStop lekkasjer, men sender også en varsling på telefon med informasjon om hvilken av sensorene som har slått ut på fukt.

Dette gjør det enkelt å reagere raskt og effektivt, spesielt hvis man har flere sensorer fordelt på for eksempel bad, vaskerom, kjøleskap med isbitmaskin, under kjøkkenbenk og ved varmtvannsbereder.