Øk energibesparelsen med frekvensomformere og nettbaserte styringsverktøy

3 minutter|22/4/2024

Med Schneider Electrics nettbaserte EcoStruxure-verktøy får du enda bedre utbytte av Altivar Process frekvensomformere.

Altivar Process frekvensomformere fra Schneider Electric er et effektivt verktøy for å optimalisere energiforbruket ved å regulere hastigheten i elektriske motorer. De intelligente enhetene er designet for å forbedre driftseffektiviteten, påliteligheten og sikkerheten i for eksempel industriprosesser, maskiner og bygninger.

Med Schneider Electrics nettbaserte EcoStruxure design- og konfiguratorverktøy for motorstyring kan du maksimere ytelsen enda mer og ta energibesparelsene til neste nivå.

Prisbelønnet frekvensomformer

Altivar Process frekvensomformere er spesielt utviklet for prosess- og VA-industrien, og tilbyr et bredt spekter av avanserte funksjoner som bidrar til å optimalisere energiforbruket.

Med kompakte enkeltprodukter eller tilpassede løsninger kan du administrere motorstyringsapplikasjoner opptil 20 MW.

– Altivar Process er brukervennlige frekvensomformere av veldig god kvalitet. De gir veldig god informasjon i sanntid, og er spesielt nyttige for å regulere energibruken til for eksempel pumper og vifter hvor motoren ikke går på full hastighet hele tiden, sier Mats Johansson, Product Manager Drives Industry i Schneider Electric.

Altivar Process frekvensomformere har også vunnet prisen «Most Climate-Positive Carbon Handprint Product Award» under Climate Week NYC 2022, som anerkjenner produkter som påvirker klimaet positivt og bidrar til å redusere energiforbruk og utslipp.

Vi er stolte av å levere et miljøvennlig produkt. Det bidrar til å redusere energibruken, og er også produsert på en miljøvennlig måte av store deler gjenvunnet materiale.

Opptil 30 % energibesparelser med EcoStruxture

Utfordringen for mange systemintegratorer og sluttkunder i for eksempel prosessindustrien, vannforsyning og avløpshåndtering er å sikre optimal drift i pumpeapplikasjoner, slik at pumpene alltid kjøres på BEP, Best Efficiency Point.

Nøkkelen til maksimal energieffektivitet er å velge intelligente frekvensomformere som kan gjøre mye mer enn bare å skru hastigheten opp og ned i en motor, men også å forstå det fulle potensialet til de smarte omformerne.

Ved hjelp av Schneider Electrics to gratis nettbaserte EcoStruxure-verktøy kan du levere installasjoner som kan gi energibesparelser på opptil 30 prosent.

EcoStruxure Motor Management Design: Lar deg beregne potensielle energibesparelser ved bruk av frekvensomformere.
EcoStruxure Motor Control Configurator: Med denne konfiguratoren kan du enkelt velge riktige frekvensomformere for dine ulike applikasjoner.

– Disse verktøyene gir også viktig informasjon om frekvensomformerne, for eksempel om noen av dem trenger service snart. Slik kan man unngå at ting stopper opp fordi de plutselig går i stykker og man ikke har en ny på lager, sier Mats Johansson.

Onntime artikkelbilde Schneider Industri-tavlebygger 1

Nettbaserte EcoStruxure-verktøy

EcoStruxure Motor Management Design: Beregner potensielle energibesparelser ved bruk av frekvensomformere.
EcoStruxure Motor Control Configurator: Med denne konfiguratoren kan du enkelt velge riktige frekvensomformere for dine ulike applikasjoner.

Finn verktøyene her